Bán hàng Trung Quốc Máy trộn bê tông nhựa nóng chất lượng cao Giá

27-09-2019

nhà máy trộn nhựa đường nóng chất lượng cao

Bán máy trộn nhựa đường chất lượng cao

Mặc dù tồn kho là một cách để đảm bảo tính sẵn có của sản phẩm, nhưng công nghệ tồn kho kém có thể tách nguyên liệu theo kích thước hạt, dẫn đến chất lượng của sản phẩm cuối cùng không đồng đều. Một phần của giải pháp là sử dụng băng tải dạng ống lồng tự động để lưu trữ bánh xe gió. 
Tách vật liệu là một vấn đề cố hữu trong hầu hết các công nghệ lưu trữ. Với nhu cầu về sản phẩm chất lượng cao ngày càng tăng, vấn đề cô lập hàng tồn kho ngày càng trở nên nổi bật. 

Băng tải xếp chồng xuyên tâm bằng kính thiên văn là giải pháp cách ly xếp chồng hiệu quả nhất hiện nay.Họ có thể xây dựng một kho lưu trữ nhiều lớp, mỗi lớp được tạo thành từ một loạt vật liệu. Để tạo hàng tồn kho theo cách này, băng tải phải chạy gần như liên tục. Mặc dù chuyển động của băng tải dạng ống lồng phải được điều khiển thủ công nhưng tự động hóa cho đến nay vẫn là phương pháp điều khiển hiệu quả nhất. 

Băng tải dạng ống lồng tự động lập trình tạo ra hàng tồn kho tùy chỉnh với nhiều kích cỡ, hình dạng và cấu hình khác nhau. Tính linh hoạt gần như không giới hạn này có thể cải thiện hiệu quả của hoạt động tổng thể và cung cấp sản phẩm chất lượng cao hơn. 

Cuối cùng, vật liệu sẽ được thu hồi từ kho và vận chuyển đến nơi mà chúng sẽ được trộn vào nền mặt đường, sản phẩm nhựa đường hoặc bê tông. 

Echipamentul necesar pentru decapare, sablare, zdrobire și cernuire este foarte scump.Cu toate acestea, echipamentele de astăzi sunt capabile să producă în mod constant agregate care îndeplinesc specificațiile. Existența mormanei pare a fi o parte neglijabilă a producției totale, dar dacă este făcută incorect, poate duce la o"conformă"produs care depășește specificațiile. Aceasta înseamnă că utilizarea unei tehnologii slabe de stivuire poate risipi o parte din costul creării unui produs bun. 

Deși produsul de depozitare își poate pune în pericol calitatea, depozitarea este o verigă importantă în procesul de producție agregată. Este o metodă de depozitare pentru a asigura disponibilitatea materialelor.Viteza de producție este adesea diferită de viteza produsului necesară pentru o anumită aplicație, iar inventarul ajută la absorbția acestei diferențe. 

Instalație portabilă de amestecare a asfaltului

China mixer de înaltă calitate

De asemenea, inventarul permite contractanților să aibă un stoc suficient pentru a face față în mod eficient fluctuațiilor cererii de pe piață. Datorită beneficiilor stocării, acesta va fi întotdeauna o parte importantă a procesului total de producție.Prin urmare, producătorii trebuie să-și îmbunătățească constant tehnologia de stocare pentru a reduce riscurile asociate depozitării. 

Socogetra, o companie lider de inginerie civilă și antreprenor de drumuri, și-a modernizat cele trei fabrici de asfalt pentru a îmbunătăți eficiența.Cheia actualizării este actualizarea sistemului de control, care permite companiei să producă specificații hibride mai precis și mai eficient decât oricând. Acest lucru este esențial deoarece în scopul construcției drumurilor sunt necesare din ce în ce mai multe amestecuri asfaltice de înaltă calitate. 

Socogetra spune că sistemul său de control Ammann AS2000plus a fost folosit de ani de zile. Cu toate acestea, compania și-a dat seama că este timpul să-și actualizeze tehnologia, deoarece trebuia să profite de cele mai recente progrese tehnologice oferite de cele mai recente sisteme de control as1. Acest lucru va permite companiei să continue să producă asfalt de înaltă calitate și să anticipeze cererea viitoare. 

Noul pachet de control Amman oferă posibilitatea de a face un mix de calitate superioară. 
Ammann Global 300 din Marche-en-Famenne, Belgia, este prima fabrică de amestecare a asfaltului care a beneficiat de transformare.Când proiectul a fost finalizat cu succes, Socogetra a decis să repete procesul la fabricile din Bastogne și Aron, care produc până la 60.000 de tone de asfalt pe an. As1 este apoi instalat pe Ammann Global 160 și Ammann Global 200. 

Instalație de amestecare reciclare la cald a asfaltului

mixere asfalt la cald plnat Pret

Tehnicienii din Amman au examinat sistemul existent și apoi au fuzionat modulele actuale în noua configurație as1 pentru fiecare fabrică. A durat doar o jumătate de zi pentru a trece de la sistemul de control AS2000plus la as1 și doar 48 de ore pentru formarea personalului. Tehnicienii din Amman au stat la fața locului încă 15 zile pentru a se asigura că modernizarea a decurs fără probleme și pentru a informa operatorii cum funcționează sistemul. As1 a fost dezvoltat pentru a gestiona precizia ridicată a formulărilor multiple și pentru a face posibilă utilizarea asfaltului reciclat (RAP). 

Caroline Bilger (Carolyn Bilger), manager senior de marketing la (Hobart Food Equipment Group), un grup de echipamente alimentare Hobart din Troy, Ohio, spune că compania furnizează fierăstraie pentru carne, mașini de tocat blender, mașini de tocat de birou și distribuitoare de carne. Pentru măcelari și alt personal din departamentul de carne cu amănuntul alimentar. 

Mai târziu în acest an, Hobart va lansa un nou ferăstrău pentru carne care se mândrește cu o împingere integrată îmbunătățită a cărnii. Bierg spune că cărucioarele glisante oferă o experiență mai convenabilă pentru operatori.Când nu este utilizat, este ușor de răsturnat, iar cele mai mici părți sunt dezasamblate fără unelte pentru o dezasamblare și curățare ușoară.

Nhà máy trộn nhựa đường tái chế

Nhận giá mới nhất? Chúng tôi sẽ trả lời sớm nhất có thể (trong vòng 12 giờ)

Chính sách bảo mật